Om CAC

Om CAC


CAC är en populärvetenskaplig kårförening inom rymdfart och astronomi.
Vi är först och främst en förening för dig som läser på Chalmers eller GU och har ett rymdintresse, men att läsa på Chalmers eller GU är inget krav. CAC arrangerar flera gånger per läsperiod så kallade rymdkvällar. Vi har på varje rymdkväll ett intressant föredrag, följt av en dokumentär och/eller en film.

CAC anordnar också ett par gånger per år studiebesök till olika forskningsinstitutioner och företag, t.ex. Volvo Aero, Kiruna Esrange och Onsala-observatoriet. Dessutom anordnar CAC någon gång om året en fest, rymdpub eller sittning. Fester och sittningar brukar vara så kraftigt sponsrade att de inte kostar något extra.

Om du tycker att det verkar intressant med rymdfart och astronomi, så tveka inte att komma förbi på något av våra arrangemang för att bli medlem. Att vara med i CAC kostar 40 kr per läsår och inkluderar då fri entré till våra rymdkvällar och möjlighet att deltaga i våra studiebesök, fester m.m. Medlemskap löses enklast genom att komma på ett av våra arrangemang och betala medlemsavgiften (kontant) på plats. Du kan sedan hämta ditt medlemskort på det arrangemang du vill besöka. CAC:s stadgar Har du ni några frågor, kontakta oss via e-post

info@rymden.net, eller på vår Facebook-sida

 

 

eller gå till vår Frågor och svar sida